menu close menu

Wijnproeverij in Haarlem: vinoloog Marcel Tholen leert je écht proeven!

 

Restaurant Bij Tholen in Haarlem is de ideale plek voor een wijnproeverij. Vinoloog Marcel Tholen vertelt je alles over wijn en leert je écht proeven! Perfect voor een dagje uit met familie of vrienden in Haarlem. En uiteraard zeer geschikt voor een vrijgezellenfeestje. Als je met minimaal 7 personen bent, maken we graag een wijnproeverij op maat op de door jullie gewenste datum.

 

Marcel Tholen deelt zijn kennis als vinoloog graag met jou. Hij zal twee uur lang met passie over wijn vertellen. ‘En nog belangrijker: ik leer je ook écht proeven’, vertelt Marcel. ‘Tijdens de wijnproeverij krijg je bovendien wijnen van over de hele wereld te drinken. Je zult bij de rode, witte en rosé wijnen proeven dat herkomst en druivensoort een groot verschil maakt.’

 

Wijnproeverij-Haarlem-wijn-Bij-Tholen-gezelligLeer nieuwe wijnen kennen!

De wijnproeverij is bijzonder geschikt voor iedereen die iets meer over wijn wil leren en natuurlijk een gezellige middag wil hebben in ons wijnrestaurant. Maar ook voor mensen die vaak vasthouden aan één favoriet wijntje, is de wijnproeverij een echte eyeopener. Marcel: ‘Ik zie het als een uitdaging om je te verrassen met een heerlijke wijn die je nog niet eerder kende!’
Uiteraard serveren we ook kleine hapjes bij de wijnen. Prijs: € 29,50 per persoon.

 

Wijnproeverij op maat

Wijnproeverij_Haarlem_wijn_gezelligheid_Bij_TholenHeb je speciale wensen? Bij Tholen is alles mogelijk op het gebied van wijnproeven: van een roséproeverij voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje tot een Sauvignon Blanc-proeverij voor gevorderden. Vertel je wensen en wij maken het mogelijk! Prijs: vanaf € 29,50 per persoon.

Info en reserveren

Voor meer informatie over de proeverijen of het maken van een reservering, neem je contact met ons op. Bel of stuur een mailtje en vraag ons om de beschikbare data. Wij zijn er voor jou als Wijn restaurant Haarlem en Wijnbar Haarlem. En wist je dat we ook voor een bijzonder gezellige High wine Bij Tholen terecht kunt? Meer informatie hierover vind je op onze speciale High wine pagina.