menu close menu

Tipje van de sluier voor de nieuwe menukaart


Het is bijna weer zover, de nieuwe menukaart van Bij Tholen komt eraan. Na het afgelopen seizoen genoten te hebben van het huidige menu met gerechten zoals bakkeljauw, hertenbiefstuk, zeebaars en sukade is het tijd voor een nieuwe menukaart. Onze chef en zijn team zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om een nieuwe menukaart samen te stellen met heerlijke gerechten voor de komende periode.

De nieuwe gerechten op de menukaart

Vanaf aanstaande woensdag 8 maart heten wij je van harte welkom om te komen proeven van de nieuwe gerechten op onze menukaart. Wat er op de menukaart komt te staan houden we nog even geheim. Vorige week gaven we al een tipje van de sluier, namelijk de salade met romige burrata, gepofte puntpaprika en een crunch van pistachenootjes. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de rest van de kaart? Wij kunnen je nóg een tipje van de sluier geven! In ons restaurant zal het namelijk vanaf woensdag 8 maart ook mogelijk zijn om een oude bekende te bestellen: Boudin Noir. We hadden deze traditioneel volgens Maastrichts recept bereide bloedworst met appel en spekjes al eerder op de kaart staan, en nu is hij wegens succes terug. Loopt het water u al in de mond? Reserveer dan alvast een tafeltje via de website of bel ons op 023-5319625.

4 maart 2017 | Voorpagina | Reacties uitgeschakeld voor Tipje van de sluier voor de nieuwe menukaart

Reacties zijn uitgeschakeld