menu close menu

Restaurant Bij Tholen ontvangt Certificaat van Uitmuntendheid 2017 van TripAdvisor

 

Restaurant Bij Tholen ontvangt Certificaat van Uitmuntendheid 2017 van TripAdvisor

 

Afgelopen woensdag heeft restaurant Bij Tholen van TripAdvisor® een Certificaat van uitmuntendheid ontvangen. Wij zijn heel blij met deze bekroning op ons harde werk! Ons team doet er iedere dag alles voor om onze gasten een gezellige avond met lekker eten en drinken te geven. 

 

HAARLEM, 21 juni 2017. Restaurant Bij Tholen heeft vandaag bekendgemaakt dat TripAdvisor haar een Certificaat van uitmuntendheid heeft toegekend. Het certificaat wordt voor de zevende keer uitgereikt aan horecabedrijven die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich restaurants, accommodaties en attracties uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden.

 

“Met trots maakt TripAdvisor de ontvangers van het Certificaat van uitmuntendheid 2017 bekend. Dit Certificaat biedt erkenning aan horecabedrijven die constant lof en hoge waarderingen van reizigers krijgen”, aldus Heather Leisman, Vice President of Industry Marketing van TripAdvisor. “Met deze erkenning kunnen wij publiekelijk bedrijven eren die actief betrokken zijn bij hun klanten en feedback gebruiken om reizigers de perfecte reis te bieden en hen met vertrouwen laten boeken.”

 

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 uit 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.

23 juni 2017 | Voorpagina | Reacties uitgeschakeld voor Restaurant Bij Tholen ontvangt Certificaat van Uitmuntendheid 2017 van TripAdvisor

Reacties zijn uitgeschakeld