menu close menu

Restaurant Bij Tholen in Haarlem: ‘Het persoonlijke contact met onze gasten is zo leuk’

 

Restaurant Bij Tholen in Haarlem wordt gerund door Marcel Tholen. Bij horecadier Marcel borrelt het culinaire bloed. ‘Ik geniet ervan om jou als gast een geweldige tijd te bezorgen.’

 

Restaurant_Haarlem_vinoloog_Marcel_Tholen_Bij_Tholen‘Werken in een restaurant is mijn grote liefde’, vertelt Marcel. ‘Ik heb ooit in de Arena gewerkt voor feesten van 500 en 1.000 man, maar dat is veel minder leuk. Dan ben je puur met de massa bezig. Met restaurant Bij Tholen heb ik juist dat persoonlijke contact met mijn gasten. Dát vind ik pas echt leuk.’

 

 

 

 

 

Vinoloog in Haarlem

Marcel is tevens vinoloog. ‘Mijn passie voor wijnen wil ik graag delen. Daarom organiseer ik regelmatig Bij Tholen een wijnproeverij. Maar ook de High wine staat op ons menu’, zo legt hij uit. ‘Ik vind het erg leuk om mensen iets nieuws te laten drinken. Men kiest vaak een wijn die ze al lang kennen. Maar waarom niet iets anders proberen? Vaak gaan onze gasten mee in mijn advies en zeggen ze: ‘Wat een goede tip en wat een heerlijke wijn.’ Dat vind ik echt super om te horen. Dáár doe ik het voor.’

 

Mooi totaalplaatje

Bij Tholen biedt jou als gast net dat beetje meer. ‘Wij zorgen niet alleen op het gebied van eten en drinken voor een topproduct voor een vriendelijke prijs. Bij Tholen staat tevens voor een goede service en bediening en dat je in een fijne omgeving op lekkere stoelen zit. Het totaalplaatje moet kloppen. De uitstekende beoordelingen en hoge rapportcijfers die we op de recensiewebsite IENS krijgen, zijn een teken dat we op de juiste weg zijn.’ Wil je ook eens van onze culinaire heerlijkheden genieten? Dan kun je via onze website contact met ons opnemen of zelf direct reserveren.