menu close menu

High Wine in Haarlem: vinoloog Marcel Tholen verrast met de lekkerste wijnen

 

High Wine in Haarlem doe je Bij Tholen! Vinoloog Marcel Tholen serveert je graag op onze gezellige locatie aan de Kruisweg 70B de lekkerste wijnen, die hij speciaal voor jou heeft geselecteerd.

 

Op zaterdag- en zondagmiddag kun je bij ons beginnen tussen 15.00 en 16.00 uur met een gezellig High Wine arrangement. Dit duurt tot uiterlijk 18.00 uur. Daarna zijn onze tafels gereserveerd voor diner.

 

Marcel heeft een keuze gemaakt van vier spannende wijnen. Onze chef-kok maakt daar vier heerlijke bijpassende kleine hapjes bij. Een heerlijk arrangement voor bijvoorbeeld na het shoppen in Haarlem!
Bij High Wine ligt de nadruk op de wijn. Dus de hapjes zijn dan ook klein. Maar als je het bij de reservering aangeeft, dan is het natuurlijk wel mogelijk om nog te blijven dineren.

 

High_Wine_Haarlem_Bij_Tholen_wijn_gezelligheidVerras jezelf met een nieuwe smaak

Als vinoloog vindt Marcel het erg leuk om zijn gasten kennis te laten maken met nieuwe smaken. ‘Veel mensen drinken op ervaring. Ze houden graag vast aan tradities en wijnen die ze al kennen’, zo legt hij uit. ‘Natuurlijk hebben wij ook de bekende Chardonnay op de kaart. Maar ik probeer onze gasten ook iets nieuws te leren. Het is juist leuk om wat onbekends te proberen. Jezelf onverwachts te verrassen. Neem bijvoorbeeld de Viognier, een heerlijke druif uit de Rhone. Die is Chardonnay-achtig, maar écht bijzonder. Deze wijn is vol en droog, net als de Chardonnay. Maar hij ruikt zoet, heerlijk naar perzik. Het is een wijn met veel karakter. Echt een aanrader bij veel verschillende gerechten.’

 

High wine als uitdaging

Natuurlijk staat een High Wine ook voor veel gezelligheid. Bij Tholen is met zijn sfeervolle inrichting de ideale plek om optimaal van wijn en hapjes te genieten. Marcel: ‘Als je een leuk uitje wilt, is wijn net zo belangrijk als eten. Ik vind het dan ook leuk om te ervaren als onze gasten meegaan in mijn wijnadviezen. Zeker als ze na afloop zeggen dat ze een nieuwe favoriete wijnsmaak hebben ontdekt.’

 

Reserveren

Je kunt de High Wine al reserveren vanaf twee personen. De prijs, inclusief de hapjes, is slechts € 24,95 per persoon.

 

Je bent voor dit arrangement van harte welkom op zaterdag- en zondagmiddag. Je kunt beginnen met de High Wine tussen 15.00 en 16.00, en de High Wine duurt tot uiterlijk 18.00 uur.

 

Wil je meer informatie of een reservering maken? Neem dan contact met ons op en wij verwelkomen je graag voor een zeer gezellige High Wine! Let op: reserveren voor een High Wine kan niet via de reserveringspagina voor diner.

 

Wist je al dat we ook wijnproeverijen organiseren? Meer informatie vind je op onze speciale wijnproeverij pagina.