menu close menu

Diner: kies je eigen driegangenmenu voor slechts €29,95!

 

Restaurant Bij Tholen in Haarlem maakt het gezellig uiteten gaan nog leuker! Bij ons kun je jouw favoriete voor-, hoofd- én nagerecht kiezen en betaal je voor het complete driegangen diner slechts € 29,95.

 

Bij Tholen vindt het leuk om onze gasten steeds met nieuwe gerechten te verrassen. Daarom passen wij onze menukaart van het diner ongeveer eens per drie maanden aan. Houd onze website daarom goed in de gaten om te zien wat onze chef-kok Fernando Tarrago voor nieuwe, culinaire heerlijkheden heeft bedacht!

 

Reserveren

Restaurant Bij Tholen staat voor sfeervol en zeer betaalbaar dineren. Ervaar het zelf en boek tijdig je plekje in ons etablissement. Via deze website kun je zelf heel eenvoudig een tafeltje reserveren.

 

Actuele dinerkaart

Hieronder vind je de dinerkaart, die sinds juli 2018 geldt:

 

Voorgerechten (a la carte € 9,-)

Soep van de dag
Buffelmozzarella met geroosterde tomaten, dressing van 
olijven en geroosterde pistachenoten
Licht gebraden Albacore-tonijn met piri piri kruiden
 en aubergine in tomatensaus
In knoflookolie gebakken pijlstaartinktvis met een salade van 
geroosterde courgette en chorizo dressing
Salade met pittige kip, taugé en crunch van cashewnoten
Beef tataki met chilipeper, gefrituurde knoflook en zoetzure soja
Proeverij van de chef: Selectie van kleine gerechtjes voor 2 pers.

Suppl. €2,45 p.p.

Hoofdgerechten (a la carte € 18,-

Venkelrisotto met zongedroogde tomaten, ricotta en extra virgin olijfolie
Spaanse zarzuela: al het lekkers uit de zee in een rijke 
tomatensaus met knoflookbrood
Vis van de dagSuppl. €2,95
Maaltijdsalade met pittige kip, taugé en crunch van cashewnoten
Ossenhaasfilet met cajunaardappels, gegrilde groene asperges, 
oesterzwammen en aioliSuppl. €3,95
Black Angusburger met basilicummayonaise, gestoofde ui en zoete aardappelfrietjesA la carte € 16,-

Desserts (a la carte € 7,-)

Klassieke crème brûlée
Taartje van bladerdeeg met ananas, hangop, mascarpone-ijs en karamelsaus van kokos
“Sex on the beach” dessert met perzikmousse, schuim van wodka
 en sinaasappel en meringue van cranberries
Pure chocolade ganachetaart met kletskop, frambozensaus en hazelnotenijs
Selectie kazen van de Kaaskampanje uit Haarlem met notenbrood en vijgencompoteSuppl. €2,95
Diner_Haarlem_Bij_Tholen_Entrecote_2

Diner_restaurant_Haarlem_Bij_Tholen_bordje_van_Tholen

Diner_restaurant_Haarlem_Bij_Tholen_hoofdgerecht

Wijnproeverij_Haarlem_wijn_Bij_Tholen_gezellig
Diner_Haarlem_Bij_Tholen_Chocolade