menu close menu

Diner: kies je eigen driegangenmenu voor slechts € 26,95/29,95!

 

Restaurant Bij Tholen in Haarlem maakt het gezellig uiteten gaan nog leuker! Bij ons kun je jouw favoriete voor-, hoofd- én nagerecht kiezen en betaal je voor het complete driegangen diner slechts € 26,95 (op vrijdag en zaterdag € 29,95).

 

Bij Tholen vindt het leuk om onze gasten steeds met nieuwe gerechten te verrassen. Daarom passen wij onze menukaart van het diner ongeveer eens per drie maanden aan. Houd onze website daarom goed in de gaten om te zien wat onze chef-kok Fernando Tarrago voor nieuwe, culinaire heerlijkheden heeft bedacht!

 

Reserveren

Restaurant Bij Tholen staat voor sfeervol en zeer betaalbaar dineren. Ervaar het zelf en boek tijdig je plekje in ons etablissement. Via deze website kun je zelf heel eenvoudig een tafeltje reserveren.

 

Actuele dinerkaart

Hieronder vind je de dinerkaart, die sinds januari 2018 geldt:

 

Voorgerechten (a la carte € 8,-)

Voorgerecht van de dag
Schorseneren-truffelsoep met knoflookcroutons
Gegrilde portobello met gerookte mozzarella en pesto van pistache
In sesam geroosterde Albacore tonijn met zoetzure komkommer, groene currymayonaise en Japans broodkruim
Krokante gamba's en chipirones (gefrituurde inktvisjes) met gepofte tomaat, kappertjes en knoflookmayonaise
Gerookte eendenborst met salade van appel en witlof, stroop van sherry en hazelnotencrunch
Steak tartaar met spekmayonaise en kaantjes van aardappel
Proeverij van de chef: Selectie van kleine gerechtjes voor 2 pers.

Suppl. €2,45 p.p.

Hoofdgerechten (a la carte € 18,-

Verse pasta met oesterzwammen, knolselderij-truffelsaus en Parmezaanse kaas
Pompoenrisotto met kruim van feta, amandelen en olie van Spaanse peper
Kabeljauwfilet gemarineerd in rode curry en kokosmelk met gewokte kool, saus van gado gado en rijst
Vis van de dagSuppl. €2,95
Traditionele Boeuf Bourguignon met aardappelen uit de oven
Biologische runder entrecote met gebakken champignons en ui, geroosterde aardappelen en aioliSuppl. €2,95
Bij Tholen "Burger" van pulled chicken met coleslaw, frietjes en chipotle-mayonaiseA la carte € 16,-

Desserts (a la carte € 7,-)

Dessert van de dag
Klassieke crème brûlée
Perzik panna cotta met yoghurtijs en kruim van hazelnoot en karamel
Cheesecake met speculaasbodem, stoofpeertje en vanille-ijs
Licor 43 taart met mandarijnensorbetijs
Chocolade ganachetaart met kersensorbetijs en pindakletskop
Selectie kazen van de Kaaskampanje uit Haarlem met notenbrood en vijgencompoteSuppl. €2,95
Diner_Haarlem_Bij_Tholen_Entrecote_2

Diner_restaurant_Haarlem_Bij_Tholen_bordje_van_Tholen

Diner_restaurant_Haarlem_Bij_Tholen_hoofdgerecht

Wijnproeverij_Haarlem_wijn_Bij_Tholen_gezellig
Diner_Haarlem_Bij_Tholen_Chocolade