menu close menu

Diner: kies je eigen driegangenmenu voor slechts € 26,95/29,95!

 

Restaurant Bij Tholen in Haarlem maakt het gezellig uiteten gaan nog leuker! Bij ons kun je jouw favoriete voor-, hoofd- én nagerecht kiezen en betaal je voor het complete driegangen diner slechts € 26,95 (op vrijdag en zaterdag € 29,95).

 

Bij Tholen vindt het leuk om onze gasten steeds met nieuwe gerechten te verrassen. Daarom passen wij onze menukaart van het diner ongeveer eens per drie maanden aan. Houd onze website daarom goed in de gaten om te zien wat onze chef-kok Fernando Tarrago voor nieuwe, culinaire heerlijkheden heeft bedacht!

 

Reserveren

Restaurant Bij Tholen staat voor sfeervol en zeer betaalbaar dineren. Ervaar het zelf en boek tijdig je plekje in ons etablissement. Via deze website kun je zelf heel eenvoudig een tafeltje reserveren.

 

Actuele dinerkaart

Hieronder vind je de dinerkaart, die sinds april 2018 geldt:

 

Voorgerechten (a la carte € 8,-)

Voorgerecht van de dag
Courgettesoep met basilicum en croutons van Parmezaanse kaas
Knoflookcrostini met humus, geitenkaas, gegrilde groenten en harissadressing
Dun gesneden pulpo (octopus) op frisse salade met tomatensalsa en kappertjes
Gravad lax van zalm op rode bietencouscous met crème van dille en limoen
Carpaccio van kalf met in La Trappe bier gestoofde ui en krokante shiitake
Burrata (romige mozzarella) met Spaanse Pata Negra ham, in balsamico
ingelegde uitjes en krokantjes van bladerdeeg
Proeverij van de chef: Selectie van kleine gerechtjes voor 2 pers.

Suppl. €2,45 p.p.

Hoofdgerechten (a la carte € 18,-

Ravioli gevuld met aubergine met tomatensaus, basilicum en buffelmozzarella
Risotto met gepofte rode paprika, feta en salie-olie en pistache
Asian style noodles met gamba’s, gewokte groenten en kokos-pindacrunch
Doradefilet op lauwwarme aardappelsalade met gemarineerde venkel en rode bietenstroop Suppl. €2,95
Vlees van de dag
Biologische runder entrecote met gekarameliseerde witlof, aardappelen 
uit de oven en jus van gepofte knoflookSuppl. €2,95
Chicken satéburger op maisbol met zoetzure groenten en friet A la carte € 16,-

Desserts (a la carte € 7,-)

Klassieke crème brûlée
Rabarbertaart met hangop van boerenyoghurt en vanille-ijs
Passievruchtencheesecake met spritsenbodem en frambozensorbetijs
Kokosparfait met in limoenblad gegrilde ananas, schuim van rum en mascarpone
Witte chocolade ganachetaart met cassis sorbetijs en hazelnotenkruim
Selectie kazen van de Kaaskampanje uit Haarlem met notenbrood en vijgencompoteSuppl. €2,95
Diner_Haarlem_Bij_Tholen_Entrecote_2

Diner_restaurant_Haarlem_Bij_Tholen_bordje_van_Tholen

Diner_restaurant_Haarlem_Bij_Tholen_hoofdgerecht

Wijnproeverij_Haarlem_wijn_Bij_Tholen_gezellig
Diner_Haarlem_Bij_Tholen_Chocolade