menu close menu

Bij Tholen genomineerd voor beste restaurant van Haarlem

 

Restaurant_Haarlem_Bij_Tholen_genomineerd_Lekkerste_Nacht_Van_Haarlem

Prachtig nieuws! Restaurant Bij Tholen is genomineerd voor de Horeca UITmuntend Verkiezing! Dit betekent dat wij bij de beste 15 restaurants van Haarlem behoren. Wil je dat wij op maandag 29 februari a.s. tijdens De Lekkerste Nacht van Haarlem als winnaar van deze prestigieuze uitverkiezing eindigen? Breng dan graag jouw stem uit op ons restaurant!

 

Haarlem heeft landelijk gezien de meeste horeca per inwoner. Daarom zijn wij des te trotser dat wij bij de lekkerste restaurants van Haarlem behoren. De jury heeft bij het bepalen van de nominaties gekeken naar de beste kwaliteit, service en bediening van de Haarlemse horecazaken.

 

Stemmen

Omdat de top-15  door de jury bekend is gemaakt, worden nu de restaurantbezoekers bij de verkiezing betrokken. Ben jij een tevreden klant van Bij Tholen? Dan zouden we het erg leuk vinden als je op ons zou willen stemmen. Dat kan heel simpel. Als je hier klikt, kom je automatisch uit op de stempagina. Als stemmer maak je ook nog eens kans op een smakelijke horecaprijs. Onder alle stemmers worden een lunch voor 2 personen bij restaurant De Bokkendoorns, ‘The Full Rodizio’ voor 2 personen bij restaurant BARRACA en een VVV-bon ter waarde van € 50,- verloot.

 

30 december 2016 | Voorpagina | Reacties uitgeschakeld voor Bij Tholen genomineerd voor beste restaurant van Haarlem

Reacties zijn uitgeschakeld